Så väljer du rätt bikini i sommar

1113677-young-beautiful-tanned-woman

Sommaren är här och vi har förhoppningsvis flera härliga dagar på stranden att se fram emot. För att kunna njuta av de där sköna stranddagarna utan en massa onödiga bekymmer är det dock viktigt att vi känner oss bekväma. Med hjälp av rätt bikini för sin kropp kan man koppla av lite extra och bara njuta av vädret, semestern och den svenska sommaren.

Tips till dig som letar bikini

Expressens modeexpert nämner bland annat att den som har vackra kurvor med fördel kan använda en snyggt utskuren baddräkt eller en trekantsbikini. Den med breda höfter kan till exempel använda en mörkare underdel och en överdel med färg för att tona ner höftpartiet.

Att ha ett bra stöd för bysten är lika viktigt på stranden som i vardagen därför bör den som har en lite större byst investera i en halterneck- och bygel-bh för att ge bästa möjliga stöd åt bysten. Idag har även baddräktsmodet blivit populärt och det finns bland annat snygga och praktiska korsetterade baddräkter med högt skuren trosa som på ett naturligt sätt håller in magen.

När det kommer till färger och mönster bör man tänka på att horisontella ränder oftast förstorar medan vertikala ränder förlänger. Ett bra tips att tänka på för den som kanske önskar se någon centimeter längre ut.

Shoppa på nätet för ett större utbud

Att shoppa bikini online är idag riktigt enkelt. På nätet hittar man idag både webbshoppar som inriktar sig på just badkläder och större modekedjor såsom H&M och Nellys. Om man vill ha ett stort utbud av både färger och modeller kan man ta en titt på Phax Swimwear som har ett stort utbud av strandmode som passar alla.

Många av oss önskar se ut på ett visst sätt på stranden, gärna som en riktig supermodell. Det är dock viktigt att komma ihåg att vi alla duger precis som vi är! Det viktiga är att tycka om sig själv och njuta fullt ut av den härliga sommaren. Genom att välja rätt bikini eller baddräkt blir detta genast lättare.